GEARSOFT2019-07-29T13:42:43+00:00

Project Description

GearSoft: Een verlengstuk op je salarispakket

Data-analyse Loket.nl van GearSoft
GearSoft ontwikkelt laagdrempelige tools waarmee je de salarisadministraties optimaliseert. GearSoft gelooft in simpele oplossingen met een hoog rendement. De software kenmerkt zicht door een lage instap en een zeer korte implementatietijd.

Met de Data-analyse Loket.nl voer je, middels een vraag- en antwoordspel, allerlei analyses uit op je administraties. De resultaten worden razendsnel gepresenteerd in Excel voor verdere bewerking. Je bewaakt de kwaliteit van je data, signaleert adviesmogelijkheden en speelt in op wet- en regelgeving. Het belangrijke kenmerk is dat de analyses over al jouw werkgevers heen worden uitgevoerd, datamining bij uitstek.

Rapportage Loket.nl van GearSoft
Met de Rapportage Loket.nl maak je voor één of meerdere werkgevers een gebundeld verslag waarmee je het samenstelproces ondersteunt en managementinformatie voor je relaties inzichtelijk maakt. Gemakkelijk te interpreteren adviesrapportages met een hele lage drempel. Adviseren was nog nooit zo eenvoudig.

Met de Trendanalyse & Benchmark Loket.nl visualiseer je de salarisadministratie voor meerdere jaren in ‘dynamische dashboards’. Je brengt trends eenvoudig in kaart van de samenstelling van het personeel (o.a. leeftijd, contracten, beloning) en de kosten (loonkosten, prognoses) en nog veel meer. Met de benchmark – standaard onderdeel van de trendanalyse – wordt een bedrijf vergeleken met bedrijven uit hetzelfde segment (cao, sector, bedrijfstak).

Wat biedt de koppeling met GearSoft?

Data-analyse Loket.nl:

analyseren van de kwaliteit van je data
signaleren van advieskansen
inspelen op de actualiteit met betrekking tot wet- en regelgeving
Rapportages Loket.nl:

bevatten informatie ter ondersteuning van het samenstelproces
zijn uitermate geschikt ter ondersteuning van accountants, relatiebeheerders en HR-adviseurs in contacten met klanten
zijn een perfecte managementinformatievoorziening voor je klanten.
Type Koppeling

Data Dump

Over GearSoft

Het ontwikkelen, onderhouden en uitbouwen van onderscheidende softwareoplossingen op bestaande softwareproducten met een specialisatie voor salarisadministratie. Gelieerde dienstverlening als implementatie en consultancy.

Meer dan 25 jaar ervaring met het automatiseren van de salarisadministratie gebundeld in GearSoft.