DAPAS2019-07-29T13:57:16+00:00

Project Description

Dapas Software: Werkprocessen optimaliseren met Dapas Software

Dapas Software optimaliseert werkprocessen en draagt bij aan de efficiency van een kantoor. Het is een applicatie waarbij gebruik wordt gemaakt van workflows. De workflows maken het salarisverwerkingsproces zichtbaar en zorgen achter de schermen voor de koppelingen van en naar Loket.nl. De workflows worden automatisch aangemaakt voor de volgende te verwerken periode. De workflow voor de loonaangifte zorgt er voor dat de loonaangifte wordt aangeboden aan het klantportaal, alwaar na goedkeuring door de klant automatisch de inzending plaats vindt naar de Belastingdienst.

Wat biedt de koppeling met Dapas Software?

Met Dapas Software regel je de integratie van de software binnen je kantoor, standaardisering van je kantoorprocessen en krijg je inzicht in je bedrijfsvoering.

Type Koppeling

Webservice

Over Dapas Software

Vanuit de visie dat het realiseren van efficiëntere werkprocessen, waarbij SBR de norm is, overal ter wereld in de financiële dienstverlening een hot issue is, is Dapas Software opgericht. Dapas Software is een jong en innovatief bedrijf dat anno 2015 software oplossingen voor de accountancybranche bedenkt, ontwikkelt en implementeert. Door de kennis op het gebied van accountancy en IT samen te brengen weet Dapas Software volledig op de behoefte van de gebruiker in te spelen.