BPM SOFTWARE2019-08-02T06:12:08+00:00

Project Description

BPM Software: de loonjournaalpost automatisch in de administratie van al je cliënten

Nadat je de salarisverwerking voor je cliënten hebt verzorgd, zullen de bijbehorende loonjournaalposten in de afzonderlijke administraties verwerkt moeten worden. Met BPM Software is het mogelijk om deze loonjournaalpost automatisch op te halen en te verwerken in de administraties. Hierdoor bespaar je tijd, en is de kwaliteit altijd 100% gelijk aan de kwaliteit van de loonjournaalpost. Het handmatig inboeken van de loonjournaalpost behoort nu definitief tot het verleden, en de boeking is direct na de verloningen beschikbaar in de administraties. Daarnaast zijn allerlei controles en rapportages te automatiseren. Minder inspanning als nu met volledige controle over het proces.

Wat biedt de koppeling met BPM Software?

BPM Software maakt het mogelijk om loonjournaalpost automatisch op te halen en te verwerken in de administraties. BPM Software koppelt Loket.nl met de volgende pakketten:

  • Afas
  • E-boekhouden
  • Exact Globe
  • Exact Synergie
  • Unit4

Daarnaast zijn er ook koppelingen mogelijk met nagenoeg elk boekhoudsysteem wat in Nederland in gebruik is. Als de standaard koppeling van bijvoorbeeld Exact Online of Twinfield niet volstaat, kan er met BPM Software een koppeling die precies aan je wensen voldoet worden gelegd.

Type Koppeling

Webservice Loket.nl, naar API of Webservice van het boekhoudsysteem (ook lokaal)

Over BPM Software

BPM Software is ervaren specialist in automatisering van administratieve en logistieke processen voor het MKB. Hiermee realiseer je een optimalisatie van processen. Het automatisch up-to-date houden van loonjournaalposten  is daar één voorbeeld van. BPM Software beschikt over een betrokken team van proactieve professionals. De verkoopadviseurs, consultants en servicedeskmedewerkers bieden je deskundig advies, implementeren de software en ondersteunen waar nodig.

Met BPM Software kom je echt verder!