Testimonials2017-12-15T14:32:53+00:00

De nieuwste

testimonials

Al jarenlang verzorgt onze interne administrateur zelf de salarisadministratie. Wij werden ons echter steeds meer bewust van het feit dat we daarmee afhankelijk waren van de aanwezigheid van één persoon. Daarnaast misten we een goed loket om onze vragen te stellen. Leveranciers van salarissoftware zijn meestal minder goed op de hoogte van het arbeidsrecht en van praktische vragen rondom de salarisverwerking. In 2012 zijn we op zoek gegaan naar nieuwe software en zijn toen in contact gekomen met Het Loonloket. Het Loonloket biedt ons de optie om volledig zelfstandig de lonen te blijven verwerken, maar is tegelijkertijd onze vraagbaak, die snel en efficiënt met concrete antwoorden reageert op onze vragen. Het Loonloket dient tevens als back-up voor het geval dat onze administrateur door omstandigheden (zoals bijv. ziekte) tijdelijk de lonen niet kan verwerken. Daarnaast biedt Het Loonloket een modern salarispakket vol praktische mogelijkheden. Dit biedt ons dé kans om personeelszaken goed vast te leggen in het HRM-dossier, onbeperkt proefberekeningen te maken en als belangrijkste biedt Het Loonloket uiteraard een juiste verwerking van de salarissen. Wij hoeven ons dus geen zorgen meer te maken over onze salarisverwerking en dat geeft een bijzonder veilig gevoel voor iedereen binnen onze organisatie.

Bij ons heerst de overtuiging dat we jaren eerder de overstap hadden moeten maken naar Het Loonloket!

Dick Exalto, Exalto Industrie- en Handelsonderneming B.V.

Voor het uitvoeren van onze salarisadministratie maken wij gebruik van de service van Het Loonloket.

Ik ben erg tevreden over mijn samenwerking met de medewerkers van Het Loonloket. De maandelijkse loonverwerking verloopt snel en soepel. Ik kan zelf inloggen in het systeem om medewerkergegevens in te voeren, salarisoutput te raadplegen, de verlofadministratie te voeren en ook kan ik gebruik maken van diverse  mogelijkheden voor dossiervorming. Daarnaast biedt het systeem mij veel inzicht met signaleringsfuncties en kunnen onze medewerkers zelf via hun eigen portaal hun loonstroken raadplegen, iets wat mij veel tijdswinst oplevert.

Ik kan met mijn vragen terecht bij Het Loonloket, ook als ik gewoon wil overleggen over bepaalde salaris- of personeelskwesties. Ik waardeer de persoonlijke aandacht en ik ervaar een grote mate van betrokkenheid.

Kortom: ik heb het gevoel dat ik goed zit bij het Loonloket en ik kan u zeker aanraden om dezelfde keuze te maken!

Esther Sterrenburg, Technisch Buro Kortlever B.V.

Bezoekadres
Stationspark 100
3364 DA Sliedrecht

Postadres
Postbus 327
3360 AH Sliedrecht

Telefoon
085 – 27 33 254

KvK-nummer
62017357

Bezoekadres
Stationspark 100
3364 DA Sliedrecht

Postadres
Postbus 327
3360 AH Sliedrecht

Telefoon
085 – 27 33 254

KvK-nummer
62017357

Bezoekadres
Stationspark 100
3364 DA Sliedrecht

Postadres
Postbus 327
3360 AH Sliedrecht

Telefoon
085 – 27 33 254

KvK-nummer
62017357